Stagair(e) gezocht

Bedrijfsinformatie:
Ons bedrijf Neskio (www.neskio.net) bestaat uit een klein team van 3 Online Marketing specialisten, waarin Zoekmachine Optimalisatie, Content Marketing, Conversie Marketing en Social Media marketing centraal staan. Naast onze opdrachten voor klanten, beheren wij veel eigen internetprojecten.

Stage informatie:
Social Media Stage
Dit jaar verandert het kabinet de wet op de kansspelen, waardoor wedden op internet legaal wordt. Ons project richt zich op een nieuw en uniek online platform dat dient als waakhond, keurmerk en community in deze nieuwe markt.
De standplaats voor deze stage zal Deventer zijn. Studeer jij bijvoorbeeld aan de Hogeschool Saxion (HBO) in Deventer of Enschede? Dan is dit misschien een ideale stage voor jou.

Je schrijft (mee aan) de Social Media strategie van een website die zich richt op het keuren, monitoren, reviewen en raten van partijen op de nieuwe (Nederlandse) online kansspelen markt: casino’s en wedkantoren. Je werkt mee aan het opzetten en uitvoeren van de Social Media kanalen en activiteiten rondom deze website, waarbij je bijdraagt aan het opzetten van een community rond de website.

Taken bestaan uit o.a.: (helpen) opzetten van diverse Social Media kanalen zoals Twitter, Facebook e.a., het implementeren van diverse Social Media tools, meedenken over en uitvoeren van online en social media acties, mogelijk heb je contact met accountmanagers. Je denkt mee over het ontwikkelen van content zoals video’s, Infographics en meer. Je wordt begeleid door en werkt samen met Online Marketing specialisten en je bent betrokken bij het proces van Online Marketing als geheel, waarbij met name vindbaarheid in Google een belangrijke factor is, waarover je veel zult leren.

We vragen veel eigen verantwoordelijkheidsgevoel van je. Daartegenover staat dat je ook veel ruimte krijgt voor je eigen creativiteit en inbreng: pionieren, uitproberen en experimenteren moet een beetje bij je passen. Natuurlijk wordt je passend begeleid, maar is ook ruimte om met regelmaat thuis of een flexplek te werken (als je wilt).
Datum:
De stage zou kunnen ingaan vanaf februari, maar eerder of later is mogelijk in overleg. Uiteraard is er sprake van een stagevergoeding!

Posted on November 30, 2015 in Uncategorized

Back to Top