Stagair(e) gezocht

– Social Media –

Voor een Engelstalige website op het gebied van Apps in de iTunes store, hebben wij een plek voor een Social Media stage. Het gaat om het meedenken over het opzetten van diverse kanalen, het schrijven van een Strategie c.q. Plan, en het invulling geven van het dagelijks gebruik. Facebook, Twitter, Pinterest, Google+, Instagram: en wie weet wat nog meer.

Wat vragen we van je?

Zelfstandigheid, creativiteit en verantwoordelijkheidsgevoel. Je zult veel zelf uit gaan zoeken, bedenken en ook veel zelfstandig werken.

Wat bieden we?

Daar staat tegenover dat je veel vrijheid krijgt. Je zult veel zelf mogen bedenken, uitproberen en uitzoeken. Er is veel ruimte om je eigen creativiteit en je idee├źn met betrekking tot het opzetten en invullen van Social Media kanalen uit te voeren. Pionieren dus. Ook kun je veel werken vanuit huis.

We zijn een klein team, de website waar het om gaat staat nog in de kinderschoenen. Je werkt dus mee vanaf de start van een project dat nog aan het groeien is. Naast dit project heb je de gelegenheid mee te kijken maar ook mee te denken of te assisteren met websites in verschillende andere markten.

De periode is in overleg.

Heb jij een HBO opleiding die overeenkomt met deze stage, beheers je de Engelse taal voldoende, en lijkt het je wat? Neem dan contact op met Menno via menno@neskio.net.

Posted on May 21, 2015 in stage

Back to Top